A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 07.12.2022 11:54
Кількість переглядів: 114

Сьогодні, 07.12.2022, відбулося позачергове 21-е засідання виконавчого комітету Корецької міської ради.

Перед початком засідання голова територіальної громади Людмила Дмитрук привітала всіх присутніх з Днем місцевого самоврядування та вручила з нагоди свята подяки Грабовському Миколі, старості Новокорецького старостинського округу, Давидовичу Івану, старості Бриківського старостинського округу, Повар Оксані, старості Веснянського старостинського округу, Шевчуку Олександру, старості Користівського старостинського округу та грамоту Медов҆як Євгенії, старості Крилівського старостинського округу.

Визначено обсяг та джерела компенсації витрат особам на території Корецької громади, що тимчасово розмістили внутрішньо переміщених осіб відповідно до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, затвердженого постановою КМУ від 19.03.2022 № 333, в редакції постанови КМУ від 30.09.2022 № 1094, згідно з якою ці виплати, починаючи з вересня місяця, фінансуються лише за рахунок коштів міжнародних та благодійних організацій, громадських об’єднань. Із такими заявами до відділу соціального захисту населення звернулось 52 особи; обсяг зазначеної компенсації за листопад становить 105 750 грн. З цього питання інформував Анатолій Іващук, начальник відділу соціального захисту населення Корецької міської ради.

Внесено зміни до складу архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та економічної політики виконавчого апарату Корецької міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Корецької міської ради від 19 липня 2021 року № 197, як зазначив Микола Ляшук, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, ЦЗ та НС, до складу архітектурно-містобудівної ради включено Романа Яріша, заступника начальника відділу цивільного захисту Рівненського РУ ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Розглянуто два питань за клопотанням начальника Служби у справах дітей Корецької міської ради Наталії Корнійчук в частині захисту прав та інтересів дітей, передбачених чинним законодавством.

Відповідними рішеннями виконкому передано у тимчасове користування та відповідальне зберігання основних засобів- генераторів для забезпечення безперебійного енергопостачання при плановому та аварійному відключеннях укриттів у закладах загальної середньої освіти територіальної громади: «Корецький ліцей», «Корецька гімназія», «Копитівський ліцей» та Управлінню Державної казначейської служби України у Корецькому районі Рівненської області та відділу обслуговування громадян( сервісний центр №3) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області задля забезпечення їх належного функціонування.

Надано дозволи на проїзд транспортних засобів по вул. Київська у м. Корець двом власникам вантажних автомобілів із обмеженням їх вантажопідйомності до 12 т та дозвіл на відведення місця для проведення з 27.12. по 31.12.2022 року новорічного ярмарку (торгівля ялинками та новорічними прикрасами) у м. Корець, вул. Київська, біля тимчасової споруди для проведення підприємницької діяльності «Хліб» напроти входу в малий ринок.

Розглянуто заяви громадян, членів сімей мобілізованих осіб про надання одноразової грошової допомоги на суму 22 500 грн та громадян на надання матеріальної допомоги на суму 30 700 грн.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь