A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 21.12.2022 12:28
Кількість переглядів: 128

Сьогодні, 21.12.2022 року, відбулося чергове 23- є засідання виконавчого комітету Корецької міської ради, участь у якому взяли 21 його членів.

З метою врегулювання питань належного здійснення автоперевезень пасажирів за рейсами , що виконуються у населені пункти: Велика Клецька, Коловерти, Козак, на засідання виконкому запрошено перевізника Віктора Головерсу, підприємство якого здійснює пасажирські автомобільні перевезення на території громади. Під час цієї зустрічі головою громади Людмилою Дмитрук, старостами Даничівського старостинського округу Надією Фіщук та Річецького- Михайлом Супрончуком висловлено прохання, попри низьку рентабельність та економічну недоцільність цих автоперевезень здійснювати рейси до населених пунктів: Коловерти, Велика Клецька та Козак, мешканці яких не можуть доїхати з Корця у після обідній чи вечірній час. Віктор Дмитрович обіцяв вжити всіх заходів з відновлення чи внесення змін до діючих маршрутів у зазначені села громади, аби задовільнити потреби населення і вирішити цю гостру проблему.

В цілому на засіданні розглянуто 20 питань.

Про роботу комісії з питань дотримання законодавства про працю, щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати за 2022 рік інформував Юрій Добровольський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, голова цієї комісії. Як зазначив Ю. Добровольський, комісія у своїй роботі, передусім, ставить завдання зі сприяння діяльності органів виконавчої влади щодо забезпечення легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення; забезпечення підвищення рівня соціальної захищеності найманих працівників та відповідальності роботодавців за використання їх праці та запобігання проявам «тіньової» зайнятості.

Про виконання делегованих повноважень, передбачених ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо розгляду звернень громадян, які надійшли до виконавчого комітету за 2022 рік інформувала Алла МАМЧУРОВСЬКА, начальник загального відділу та кадрової роботи міської ради. За 2022 рік до міськвиконкому надійшло 4457 звернень, з них – 4379 письмових, 78 – усних та 5 – електронні. Найбільша кількість звернень надійшла від мобілізованих осіб та членів їх сімей- 1938; пенсіонерів – 1238; безробітних – 615, державних службовців – 157, підприємців – 49, учасників АТО – 3, Матерів-Героїнь – 9, інших категорій – 463.

Переважна більшість звернень стосуються надання матеріальної допомоги на лікування та виплат мобілізованим особам та членам їх сімей- 2258, аграрної політики і земельних відносин – 427, соціального захисту населення – 702, з них: 99 заяв на вибуття ВПО, 207 заяв на поселення ВПО, 396 заяв на отримання компенсації за тимчасовий прихисток осіб зі статусом ВПО. Також розглянуто 58 заяв, за наслідками яких прийнято рішення про надання соціального догляду вдома.

Упродовж 2022 року надано 27 актів обстеження фізичним особам. Також за 2022 рік видано 538 довідок та 108 характеристик.

Також до міської ради надходять звернення щодо надання дозволу на присвоєння або зміну поштової адреси. В 2022 році такі дозволи отримали 27 заявників. Надано 32 дозволи на зрізання дерев, на квартирну чергу поставлено 9 жителів громади.

Як свідчить аналіз, найактуальнішими питаннями залишаються питання соціальної захисту населення, надання одноразової матеріальної допомоги, робота з ВПО; аграрної політики і земельних відносин.

На цьому засіданні розглянуто клопотання ТОВ «Тепло-Енергія» щодо встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для установ м. Корець, з яким членів виконкому ознайомив Микола Ляшук, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій.

Розглянуто також три питання за клопотанням Служби у справах дітей Корецької міської ради в частині захисту прав та інтересів дітей, передбачених чинним законодавством.

Затверджено план роботи виконавчого комітету Корецької міської ради на 2023 рік.

Надано 10 дозволів на зрізання дерев, про що інформував Володимир ПЕТРУК, провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово- комунального господарства, економічної політики міської ради, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Корецької міської ради.

Розглянуто заяву Герус Світлани, жительки м.Корець, щодо присвоєння їй почесного звання України «Мати-героїня».

За результатами розгляду всіх питань прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь