A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛОСЬ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 22.12.2022 14:08
Кількість переглядів: 99

22.12.2022 відбулося пленарне засідання 34-ї чергової сесії Корецької міської ради.

Розглянуто 90 питань, в тому числі: 74 земельних. Зокрема: внесено зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2022 рік», на виконання якої з місцевого бюджету виділено кошти в сумі 3 млн.690 тис. грн.; затверджено Програму діагностики, лікування та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на 2023 рік.

Погоджено кошторис та штатного розпису комунального закладу «Корецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Корецької міської ради, утримання якого у 2023 році складе 5 млн. 933 тис. грн..

Затверджено фінансовий план КП «Корецьжитловодоканал» на 2023 рік, планові показники доходів якого зазначені в сумі 3 млн, 30 тис. грн.

Внесено зміни до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2022 рік.

Також внесено зміни до місцевого бюджету Корецької міської територіальної громади на 2023 рік, затвердивши доходи та видатки загального фонду за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету в сумі 91 млн. 580 тис. грн., та субвенції з місцевого бюджету на заробітну плату педпрацівниками інклюзивно-ресурсного центру міської ради в сумі 1 млн. 743 тис. грн. Слід зазначити, що обсяг освітньої субвенції з державного бюджету у 2022 році становив 112 млн. грн.

У зв’язку із реєстрацією речових прав на 6 земельних ділянок комунальної власності внесено доповнення до Переліку об’єктів комунального майна Корецької міської територіальної громади, включивши до його переліку зазначені земельні ділянки.

Після виконання міською радою всіх необхідних завдань, передбачених чинним законодавством, затверджено Генеральний план та план зонування міста Корець Рівненської області, що дасть змогу замовникам якісно і швидко виготовляти містобудівну документацію у всіх сферах господарської діяльності та житлової забудови. Наразі вже не потрібно замовляти дороговартісні детальні плани територій земельних ділянок.

Внесено зміни до структури та загальної чисельності виконавчого апарату Корецької міської ради та її виконавчих органів та до персонального складу декількох комісій, які діють при міській раді.

Затверджено план роботи міської ради на 2023 рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь