A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Результати спортивних подій 2022 в громаді

Дата: 11.01.2023 17:42
Кількість переглядів: 96

Поруч із трагедіями та жахами війни життя триває, бо лише з вірою у нього можна здобути, Перемогу. Спортивне життя не виняток. Воно символізує стійкість, незламність та високий рівень свідомості українців.

Фото без опису

Щороку, на Рівненщині підводять підсумки та обирають кращих із кращих у спорті для всіх. 2022 рік не став виключенням. Рейтинг «Спортивне сузір'я» традиційно проводиться між територіальними громадами області, де визначається 6 найуспішніших в організації та проведенні фізкультурно-масової роботи за місцем проживання та у місцях відпочинку населення.

Фото без опису

Завдяки участі у обласних конкурсах: «Олімпійське лелеченя", «Здорова дитина- Здорова країна», онлайн марафон «Рух- це здорово», флешмоб «День без автомобіля», «Олімпійське літо 2022», «Спортивний. Активний. Молодий», «Олімпійський день», «Олімпійський тиждень», проєкт – «Поруч», обласний челендж «До перемоги», «Велодень», «Спортерудит» – найспортивнішою громадою Рівненщини у рейтингу «Спортивного сузір’я-2022» стала, наша Корецька громада!

А, ще, сьогодні, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали в нашу громаду з гарною нагородою та провели різноманітні змагання серед дітвори.

Також, визначено кращі «Олімпійські куточки-2022» на Рівненщинні.

Цей конкурс, тривав протягом листопада-грудня 2022 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах області. Окремо серед навчальних закладів початкової школи, гімназій та ліцеїв.

За умовами конкурсу учасникам потрібно було облаштувати в своєму навчальному закладі «Олімпійський куточок», до складу якого повинна входити література та плакати на олімпійську тематику, надані Національним олімпійським комітетом України, а також спортивні нагороди навчального закладу й інформаційні стенди про здоровий спосіб життя, активне дозвілля, професійний і масовий спорт.

Переможці конкурсу в своїх роботах зуміли найкраще продемонструвати ефективність використання літератури та плакатів, відобразити спортивне життя та здобутки своєї школи.

Таким чином, за підсумками проведення конкурсу «Олімпійський куточок - 2022» ми зайняли 2 призові місця:

Серед закладів початкових шкіл:

2 місце - Заклад загальної середньої освіти "Старокорецька початкова школа" Корецької міської ради.

Фото без опису

Серед закладів середньої освіти:

3 місце – Заклад загальної середньої освіти "Корецька гімназія" Корецької міської ради.

Фото без опису

Попри всі негаразди ми повинні підтримувати здоровий спосіб життя. Заохочувати до цього діток, адже вони наше майбутнє і теперішнє. Впевнені, що новий спортивний рік буде таким же вдалим та успішним на нагороди та досягнення, як і минувший!

Все буде ПЕРЕМОГА!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь