A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Проведено чергове засідання виконкому Корецької міської ради.

Дата: 18.01.2023 12:52
Кількість переглядів: 107

Проведено чергове засідання виконкому Корецької міської ради.

Сьогодні, 18.01.2023 року, відбулося чергове друге засідання виконавчого комітету Корецької міської ради. На засіданні розглянуто 15 питань.

Про стан дотримання виконавської дисципліни у виконавчому комітеті Корецької міської ради щодо роботи із документами органів влади вищого рівня та власними рішеннями за 2022 рік інформувала Алла МАМЧУРОВСЬКА, начальник загального відділу та кадрової роботи міської ради.

На цьому засіданні схвалено звіт про виконання місцевого бюджету Корецької міської територіальної громади за 2022 рік, з яким членів виконкому ознайомила Людмила ВОЯТ, начальник фінансового відділу міської ради.

Про організацію роботи щодо обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Корецькій міській територіальній громаді інформував Роман СИЛІН, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради. Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів» (зі змінами), наказу Міністерства освіти та науки України від 16.04.2018 № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», з метою забезпечення своєчасного, належного обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Корецькій міській територіальній громаді, виконання чинного законодавства у частині охоплення учнівської молоді повною загальною середньою освітою визначено відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради уповноваженим органом з ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, який спільно з відділенням поліції №7 Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області, поліцейськими офіцерами громади та службою у справах дітей Корецької міської ради організовуватиме ведення обліку дітей шкільного віку у громаді. Цим рішенням закріплено території обслуговування між закладами загальної середньої освіти Корецької міської територіальної громади у місті Корець та у сільській місцевості.

Про встановлення району виїзду Устянської місцевої пожежної команди на гасіння пожеж у населених пунктах громади» інформував членів виконкому Роман БОНДАРУК, начальник 15 ДПРЧ 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області. Зокрема, команда виїздитиме на гасіння пожеж у першочерговому порядку до с. Устя, с. Дерманка, с. Франкопіль; у другорядному порядку для надання допомоги 15 ДПРЧ 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області у гасінні великих чи затяжних пожеж в наступних населених пунктах – с. Сторожів, с. Весняне, с. Морозівка, с. Голичівка.

Розглянуто також чотири питання за клопотанням Служби у справах дітей Корецької міської ради в частині захисту прав та інтересів дітей, передбачених чинним законодавством, з яких інформувала Наталія КОРНІЙЧУК, начальник Служби у справах дітей міської ради.

Затверджено план роботи виконавчого комітету Корецької міської ради на лютий 2023 року.

Надано 2 дозволи на зрізання дерев, про що інформував Володимир ПЕТРУК, провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово - комунального господарства, економічної політики міської ради, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Корецької міської ради.

Розглянуто заяву Качановської Наталії, жительки с. Новий Корець, щодо присвоєння їй почесного звання України «Мати-героїня».

Розглянуто заяви громадян, членів сімей мобілізованих осіб про надання одноразової грошової допомоги на суму 27 500 грн. та громадян на надання матеріальної допомоги на лікування, поховання, тощо на суму 56 900 грн.

За результатами розгляду всіх питань прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь