A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулося пленарне засідання чергової сесії Корецької міської ради

Дата: 23.03.2023 16:34
Кількість переглядів: 137

23 березня 2023 року відбулося пленарне засідання 38-ї чергової сесії Корецької міської ради, на якому розглянуто 117 питань, в тому числі: 88 земельних.

Внесено зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2023 рік». Також внесено зміни і до Програми фінансової підтримки КНП «Корецька міська лікарня» на 2023 рік, відповідно до яких додатково виділено із місцевого бюджету 140 тис. грн. на проведення киснепостачання терапевтичного, травматологічного відділень від встановленої кисневої станції, а також 40 тис. грн. для забезпечення харчування та

 

придбання медичних засобів для потреб військовослужбовців, що перебувають наразі на лікуванні у закладі.

Затверджено Регіональну програму розвитку земельних відносин у Корецькій міській територіальній громаді до 2025 року (інформувала Тетяна Владика, начальник відділу земельних відносин, екології та благоустрою міської ради).

Затверджено Порядок забезпечення путівками (направленнями) на оздоровлення мешканців Корецької територіальної громади, який визначає механізм забезпечення мешканців Корецької територіальної громади путівками (направленнями) на оздоровлення (реабілітацію, санаторно-курортне лікування) відповідно до законів України «Про основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», рішення Корецької міської ради від 20 січня 2023 року № 3530 «Про затвердження Програми оздоровлення мешканців Корецької міської територіальної громади на 2023 рік». Безплатними путівками (направленнями) до закладу охорони здоров’я забезпечуються наступні категорії громадян:учасники бойових дій; мобілізовані особи;члени сім’ї загиблих (померлих) учасників бойових дій та мобілізованих осіб (в тому числі діти); жителі громади, які потребують оздоровлення (реабілітації, санаторне-курортне лікування) за медичним висновком (довідка МСЕК, ЛКК, тощо). Путівки (направлення) до закладу охорони здоров’я надаються відділом соціального захисту населення Корецької міської ради на підставі відповідності заявників категоріям, вказаним у цьому Порядку та перебування на обліку черговості. Для надання путівки (направлення) до відділу соціального захисту населення Корецької міської ради, з метою підготовки відповідного рішення щодо надання або відмови у наданні, подаються документи: Заява; копія ідентифікаційного номера заявника; копія паспорта заявника; копія свідоцтва про народження дитини загиблого; копія свідоцтва про смерть; копія лікарського свідоцтва про смерть; копія повідомлення військової частини про смерть учасника операції об’єднаних сил, мобілізованої особи, військовослужбовця, контрактника; копія свідоцтва про шлюб – для отримання путівки (направлення) на оздоровлення (реабілітацію, санаторно-курортне лікування) дружиною (чоловіком) загиблого; копія свідоцтва про народження загиблого - для отримання путівки (направлення) на оздоровлення (реабілітацію, санаторно-курортне лікування) батькам загиблого; копія довідки про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України; копія посвідчення учасника бойових дій (документ, який підтверджує, що особа є мобілізована, або є член сім’ї загиблого (померлого) захисника України та мобілізованої особи (в тому числі дитини)); копія медичного висновку (довідка МСЕК, ЛКК, тощо). Інформував Анатолій Іващук, начальник відділу соціального захисту Корецької міської ради).

На пленарному засіданні ради погоджено кошторис та штатний ЗЗСО «Новокорецька гімназія» з у зв’язку із уведенням посади асистента вчителя цього закладу 01.04.2023 року.

Розглянуто та задоволено клопотання П’ятого відділу РТЦК та СП Рівненського РТЦКСП щодо виділення коштів із місцевого бюджету на суму 100 000 грн. на придбання пального. Також надано 13 тис. грн. на придбання циркуляційного насоса для опалення ЗЗСО «Веснянська гімназія»; виділено 1 млн. 665 тис. грн. на поточний (ямковий ремонт) доріг; 50 тис. грн. для закупівлі малька риби на річку Корчик; передбачено кошти в сумі 1 млн. 230 тис. грн. для запровадження надання адміністративних послуг через ЦНАП Корецької міської ради з видачі паспортних документів та документів про реєстрацію транспортних засобів, посвідчень водія, зокрема на закупівлю відповідного обладнання та послуг із підключення ЦНАПУ до Єдиного державного демографічного реєстру України та каналів спецзв’язку.

Загалом розглянуто 7 клопотань про виділення коштів із місцевого бюджету та внесено зміни до бюджету Корецької територіальної громади на 2023 рік. (Інформувала Людмила Воят, начальник фінансового відділу міської ради.)

Розглянувши клопотання підприємця щодо надання в оренду частини приміщення у будівлі КНП «Корецька міська лікарня» для провадження підприємницької діяльності, внесено зміни до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Корецької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та затверджено намір і умови та додаткові умови оренди комунального майна Корецької міської територіальної громади, що міститься в Переліку першого типу шляхом проведення аукціону. Затверджено перелік об’єктів майна комунального власності Корецької міської територіальної громади. (Інформувала Катерина Андрійчук, головний спеціаліст юридичного відділу міської ради).

Про хід виконання рішення № 1486 від 26.08.2021 «Про затвердження плану формування мережі закладів освіти, їх реорганізацію та перепрофілювання (зміну типу) Корецької територіальної громади» інформував Роман Силін, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради. Як наслідок, на виконання зазначеного плану міською радою, враховуючи значне зменшення державної освітньої субвенції на 1 учня у 2023 році прийнято рішення про зміну з 01.07.2023 року типу та найменування закладів загальної середньої освіти: «Гвіздівська гімназія» на Гвіздівську початкову школу та закладу загальної середньої освіти «Устянський ліцей» на «Устянську гімназію». Змінять свій тип з 01.07.2023 року відповідно до схвалених 28.07.2022 року міською радою рішень «Річецька гімназія» на Річецьку початкову школу, «Черницька гімназія» на Черницьку початкову школу, «Великоклецьківський ліцей» на «Великоклецьківську гімназію»; залишиться без зміни типу ЗЗСО «Крилівський ліцей», який теж мав стати гімназією.

На сьогоднішньому пленарному засіданні відповідно до вимог статті 541 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» затверджено звіти про роботу старост дев’яти старостинських округів Корецької міської територіальної громади за 2022 рік.

На цьому пленарному засіданні перед депутатами міської ради зі звітом про використання коштів, виділених міською радою, виступив командир добровольчого формування Корецької МТГ Валерій Кондратюк.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь