Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулося засідання постійної депутатської комісії Корецької міської ради

Дата: 26.04.2023 16:13
Кількість переглядів: 102

26.04.2023 року відбулося  засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та врегулювання конфлікту інтересів  Корецької    міської ради восьмого скликання під головуванням Миколи БОБРОВСЬКОГО.  На засіданні розглянуто 5 питань за відповідним профілем комісії та схвалено проекти рішень міської ради, які розглядатимуться на черговій 39-їй сесії міської ради 27.04.2023 року, зокрема: Про результати роботи відділення поліції № 7 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області за 2022 рік інформував Вадим МЕЛЬНИК, начальник відділення поліції № 7 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Як зазначив Вадим Олександрович, за поточний рік до чергової частини відділення поліції №7 Рівненського РУП ГУНП надійшло 3343 заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події. Із зареєстрованих матеріалів Єдиного обліку до ЄРДР внесено 389 кримінальних правопорушень, з яких особам повідомлено про підозру – по 149 кримінальним провадженням. До суду скеровано 140 кримінальних провадження,  з яких: - з обвинувальний актом – 135; - з застосуванням примусових заходів – 2; - з клопотанням про звільнення – 3. Закрито  на підставі п.1 та п.2 ст.284 КПК України  - 153 провадження. 

Протягом поточного  року на території м. Корець та обслуговуючої території  очевидних убивств не зареєстровано.

Протягом звітного періоду зареєстровано  2 факти нанесення ТТУ, з них 1 кримінальне провадження закрито за ст.284 ч.1 п.2 КПК України та по одному повідомлено про підозру .

Розбої та грабежі: У вказаний період на території обслуговування скоєно 0 розбійних нападів та 2 грабежі, з яких 1 кримінальне провадження закрито за ст.284 ч.1 п.2 КПК України.                   

Крадіжки: з 01.01.2022 по 31.12.2022 до ЄРДР внесено 90 фактів крадіжок державного та приватного майна. Із зареєстрованих матеріалів 45  кримінальних проваджень розкрито. Закрито 4 кримінальних провадження. До суду направлено 41 провадження. 

Шахрайства: у 2022 році  до ЄРДР внесено 47 кримінальних правопорушень за ст.190 КК України, закрито 13, за належністю направлено - 1. У залишку залишається 26 кримінальних провадження.

Наркоманія : впродовж 01.01.2022 по 31.12.2022 року за матеріалами працівників відділення поліції № 7 до ЄРДР внесено:  1 факт за ст.307 КК України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів; 7 фактів за ст.309 КК України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту;7 фактів за ст.310  КК України – посів або вирощування снотворного маку чи конопель;

Зброя: в період з 01.01.2022 року по 31.12.2022 року працівниками відділення виявлено та задокументовано 9 фактів незаконного поводження з вогнепальною зброєю та боєприпасами. По 3 справам даної категорії особам повідомлено про підозру та скеровано до суду.

Також проводяться перевірки осіб, які прибувають з зони АТО. 

Незаконне заволодіння транспортними засобами: у вказаний період зареєстровано 2 факти  незаконного заволодіння автотранспортом. По даному факту особам повідомлено про підозру.    

В період з 01.01.2022 року по 31.12.2022 працівниками секторів превенції відділення поліції № 7 

Складено  адміністративних 4088 протоколів; За ст.130 –  92 протоколів; За ст.173 п.2.- 116 протоколів; (насильство в сім’ї) За ст.176 – 45 протоколів; (виготовлення і збут самогону); За ст.187 –  105  протоколів.(адміннагляд).

В звітний період встановлено 6 адміністративних наглядів та 5 адміністративних наглядів знято.

Щодо пріоритетних напрямків надання якісних поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку з метою зниження рівня злочинності на адміністративній території в 2022 році за підтримки Корецької ТГ  втілено проект «Поліцейський офіцер громади», який відповідає принципу взаємодії поліції з населенням на засадах партнерства та полягає в орієнтованій на потреби громади поліцейській діяльності, метою якої є профілактична робота з попередження злочинності та забезпечення комплексного підходу до розв’язання  проблем, пов'язаних з питаннями безпеки на території ТГ, захистом життя, здоров'я, честі і гідності населення, охороною громадського порядку, за допомогою ефективної підтримки місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та населення. Так, відповідно до наказу начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області від 02.09.2022 № 1292 закріплено за двома поліцейськими дільницями Корецької міської територіальної громади: за поліцейською дільницею № 95 (м. Корець, пл. Київська, 5) - лейтенанта поліції Тарасовича Олега Валерійовича, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Рівненського РУП ГУ НП в Рівненській області, межі території обслуговування якого: м. Корець, села: Новий Корець, Жадківка, Старий Корець; за поліцейською дільницею № 96 (м. Корець, пл. Київська,5) - капітана поліції Васильчука Івана Миколайовича, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Рівненського РУП ГУ НП в Рівненській області, межі території обслуговування якого: села: Гвіздів, Морозівка, Голичівка, Весняне, Сторожів, Франкопіль, Устя, Дерманка, слід зазначити наступне. Поліцейські офіцери громади отримали 2 службові автомобілі, обладнані спецзасобами та іншими інструментами для надання допомоги населенню, придбані за кошти місцевого  та державного бюджетів. Для їх ефективної роботи та прийому громадян у адмінприміщенні міської ради облаштовано два кабінети з необхідною оргтехнікою, меблями, пунктом відеоспостереження.            

Також для зменшення рівня злочинності та оперативного розкриття злочинів розширено мережу відео нагляду під назвою «Безпечне місто».

Про звіт щодо виконання  бюджету Корецької міської територіальної громади за I квартал 2023 року та про внесення змін до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2023 рік інформувала Тетяна ГУМЕНЮК,  головний спеціаліст фінансового відділу Корецької міської ради.

Про Програму розвитку дорожнього господарства Корецької міської територіальної громади на 2023-2025 роки інформував Микола ЛЯШУК, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій міської ради.

Про організацію виконання рішення Рівненської обласної від 10.04.2023 № 699 інформувала Валентина ПАВЛЮК, секретар міської ради.

На засіданні розглянуто та схвалено всі проекти рішень та рекомендовано затвердити їх на черговій сесії міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь