Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулася чергова сесія Корецької міської ради

Дата: 27.04.2023 15:05
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

27 квітня 2023 року відбулося пленарне засідання 39-ї чергової сесії Корецької міської ради, на якому розглянуто 109 питань, в тому числі: 89 земельних.

Про результати роботи відділення поліції № 7 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області за 2022 рік інформував Вадим МЕЛЬНИК, начальник відділення поліції № 7 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області. Як зазначив Вадим Олександрович, за поточний рік до чергової частини відділення поліції №7 Рівненського РУП ГУНП надійшло 3343 заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події. Із зареєстрованих матеріалів Єдиного обліку до ЄРДР внесено 389 кримінальних правопорушень, з яких особам повідомлено про підозру – по 149 кримінальних провадженнях. До суду скеровано 140 кримінальних проваджень,  з яких:  з обвинувальний актом – 135; з застосуванням примусових заходів – 2;   з клопотанням про звільнення – 3.  Закрито  на підставі п.1 та п.2 ст.284 КПК України  - 153 провадження. 

Фото без опису

Протягом поточного  року на території м. Корець та території обслуговування очевидних убивств не зареєстровано.

Протягом звітного періоду зареєстровано  2 факти нанесення ТТУ, з них 1 кримінальне провадження закрито за ст.284 ч.1 п.2 КПК України та по одному повідомлено про підозру .

У вказаний період на території обслуговування розбійних нападів не скоєно, вчинено 2 грабежі, з яких 1 кримінальне провадження закрито за ст.284 ч.1 п.2 КПК України.  З 01.01.2022 по 31.12.2022 до ЄРДР внесено 90 фактів крадіжок державного та приватного майна. Із зареєстрованих матеріалів 45  кримінальних проваджень розкрито. Закрито 4 кримінальних провадження. До суду направлено 41 провадження.  До ЄРДР внесено 47 кримінальних правопорушень за ст.190 КК України, закрито 13, за належністю направлено - 1. У залишку залишається 26 кримінальних проваджень.

Впродовж 2022 року за матеріалами працівників відділення поліції № 7 до ЄРДР внесено:   1 факт за ст.307 КК України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів; 7 фактів за ст.309 КК України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту;7 фактів за ст.310  КК України – посів або вирощування снотворного маку чи конопель;

За 2022 рік працівниками відділення виявлено та задокументовано 9 фактів незаконного поводження з вогнепальною зброєю та боєприпасами. По 3 справам даної категорії особам повідомлено про підозру та скеровано до суду.

Також проводяться перевірки осіб, які прибувають із зони ведення бойових дій.

У вказаний період зареєстровано 2 факти  незаконного заволодіння автотранспортом. По даному факту особам повідомлено про підозру.    

В період з 01.01.2022 року по 31.12.2022 працівниками секторів превенції відділення поліції № 7 

складено  адміністративних 4088 протоколів; За ст.130 –  92 протоколів; За ст.173 п.2.- 116 протоколів; (насильство в сім’ї) За ст.176 – 45 протоколів; (виготовлення і збут самогону); За ст.187 –  105  протоколів.(адміннагляд).

В звітний період встановлено 6 адміністративних наглядів та 5 адміністративних наглядів знято.

Щодо пріоритетних напрямків надання якісних поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку з метою зниження рівня злочинності на адміністративній території,то в 2022 році за підтримки Корецької ТГ  втілено проект «Поліцейський офіцер громади». Цей проект відповідає принципу взаємодії поліції з населенням на засадах партнерства та полягає в орієнтованій на потреби громади поліцейській діяльності, метою якої є профілактична робота з попередження злочинності та забезпечення комплексного підходу до розв’язання  проблем, пов'язаних з питаннями безпеки на території ТГ, захистом життя, здоров'я, честі і гідності населення, охороною громадського порядку, за допомогою ефективної підтримки місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та населення. Відповідно до наказу начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області від 02.09.2022 № 1292 закріплено за двома поліцейськими дільницями Корецької міської територіальної громади: за поліцейською дільницею № 95 (м. Корець, пл. Київська, 5) - лейтенанта поліції Тарасовича Олега Валерійовича, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Рівненського РУП ГУ НП в Рівненській області, межі території обслуговування якого: м. Корець, села: Новий Корець, Жадківка, Старий Корець; за поліцейською дільницею № 96 (м. Корець, пл. Київська,5) - капітана поліції Васильчука Івана Миколайовича, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Рівненського РУП ГУ НП в Рівненській області, межі території обслуговування якого: села: Гвіздів, Морозівка, Голичівка, Весняне, Сторожів, Франкопіль, Устя, Дерманка, слід зазначити наступне. Поліцейські офіцери громади отримали 2 службові автомобілі, обладнані спецзасобами та іншими інструментами для надання допомоги населенню, придбані за кошти місцевого  та державного бюджетів. Для їх ефективної роботи та прийому громадян у адмінбудівлі міської ради облаштовано два кабінети з необхідною оргтехнікою, меблями, пунктом відеоспостереження.             Також для зменшення рівня злочинності та оперативного розкриття злочинів розширено мережу відео нагляду під назвою «Безпечне місто».

Про виконання Програми розвитку освіти Корецької територіальної громади на 2021 – 2023 роки,  «Шкільний автобус» на 2021 – 2023 роки» упродовж 2022 року інформував Роман СИЛІН, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради.  На засіданні схвалено внесення змін до Програми «Шкільний автобус» на 2021 – 2023 роки, відповідно до яких з місцевого бюджету виділено 900 тис. грн. для співфінансування придбання шкільного автобуса для ЗЗСО «Крилівський ліцей», а також  внесено зміни до  Програми «Творча обдарованість» на 2023-2026 роки у Корецькій міській територіальній громаді та погоджено кошторис і штатний розпис ЗЗСО «Новокорецька гімназія».

Фото без опису

Внесено також  зміни і до певних  місцевих програм, а саме:

до Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи у Корецькій міській територіальній громаді на 2021 – 2023 роки (передбачено виділення коштів у сумі 500 тис. грн. для П’ятого відділу Рівненського РТЦК та СП; 40 тис. грн. для перевезення мобілізованих осіб, 200 тис. грн. для  облаштування фортифікаційних споруд територіальної громади), інформувала Валентина ПАВЛЮК, секретар міської ради;

Фото без опису

до Програми благоустрою Корецької міської територіальної громади та розвитку комунального підприємства «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради на 2023 рік, (передбачається виділення коштів  на придбання щебеню та відсіву для підсипання доріг з білощебеневим покриттям, утримання вулиць з твердим покриттям міста та громади, тощо),  інформувала Ірина ВИГОРІЙ, начальник відділу бухгалтерського обліку,  звітності та  контролю  міської ради.

Фото без опису

Затверджено Програму розвитку дорожнього господарства Корецької міської територіальної громади на 2023-2025 роки, про яку інформував Микола ЛЯШУК, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій міської ради.

Фото без опису

На пленарному засіданні ради затверджено звіт щодо виконання бюджету Корецької міської територіальної громади за I квартал 2023 року та внесено зміни до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2023 рік. Як інформувала Людмила ВОЯТ, начальник фінансового відділу Корецької міської ради, до загального фонду міського бюджету надійшло 54 767 885 грн., зокрема –  20 438 610 грн. власних доходів. Виконання затверджених призначень за січень – березень 2023 року забезпечено на   114,1 відсотка, або сума надходжень понад план склала 2 519 710 грн. Крім власних доходів, у звітному періоді до місцевого бюджету надійшло в повному обсязі із загального фонду державного бюджету базової дотації в сумі 11 903 100 грн. та освітньої субвенції на суму 21 474 800 грн. (100 відсотків до планових показників). Субвенцій  надійшло 408 894 грн.

Фото без опису

Впродовж січня-березня  2023 року із загального фонду місцевого бюджету проведено видатків всього на суму 150 503 167  грн. або 85,8 відсотка до уточнених призначень на звітний період.

Кредиторська заборгованість по загальному фонду бюджету на 01 квітня 2023 року згідно з даними казначейського звіту  складає  232 277  грн.

На виконання рішення Рівненської обласної ради від 10.04.2023 року № 699, за погодженням з постійними комісіями міської ради, Корецька міська рада вирішила здійснити заходи з проведення інвентаризації об’єктів комунального майна та земельних ділянок, що перебувають у користуванні релігійних громад УПЦ, а також наявності погоджень на проведення невід’ємних поліпшень культових споруд, що перебувають на балансі та майна поза балансом відповідних юридичних осіб.

Для цього створено відповідну комісію, яку зобов’язано подати звіт у письмовій формі про результати зазначених інвентаризацій та відповідні пропозиції на розгляд постійних комісій та на пленарне засідання  Корецької міської ради не пізніше 30 робочих днів з моменту набрання чинності цим рішенням.

 Затверджено звіти про оцінку майна комунальної власності Корецької територіальної громади та перелік об’єктів комунальної власності Корецької міської територіальної громади, що підлягає приватизації ( Інформувала  Катерина АНДРІЙЧУК, головний спеціаліст юридичного відділу міської ради).

Фото без опису

Погоджено штатний розпис  КНП «Корецький центр ПМСД» на 2023 рік зі змінами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь