Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулося засідання постійних депутатських комісій Корецької міської ради

Дата: 23.05.2023 08:11
Кількість переглядів: 129

22.05.2023 відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, зв’язків з політичними партіями та громадськими об’єднаннями, засобами масової інформації під головуванням Валентина Свінціцького.

Фото без опису

На цьому засіданні схвалено проекти рішень міської ради, які розглядатимуться на черговій 40-й сесії 25.05.2023 року, зокрема, внесення змін до певного переліку програм міської ради, а саме: Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради на 2023 рік (інформував Володимир СУХИЙ, в.о. гол. лікаря КНП «Корецька міська лікарня»); Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2023 рік»( інформувала Катерина ГЕРУС, гол. бухгалтер КНП «Корецький центр ПМСД»); Програми підтримки розвитку професійно - технічної освіти у Корецькій територіальній громаді на 2021 – 2023 роки (інформував Павло СОЛОМЧУК, директор ВПУ № 24 м. Корець); Програми «Поліцейський офіцер громади» у Корецькій міській територіальній громаді на 2021 – 2023 роки (інформувала Валентина ПАВЛЮК, секретар міської ради); Програми благоустрою Корецької міської територіальної громади та розвитку комунального підприємства «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради на 2023 рік (інформувала Ірина ВИГОРІЙ, начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та контролю міської ради).

Фото без опису

Рекомендовано до погодження на пленарному засіданні ради місцеві програми до 2026 року, а саме: Про затвердження цільової соціальної Програми національно-патріотичного виховання у Корецькій територіальній громаді на 2023-2026 роки, Про затвердження Програми розвитку пластового руху у Корецькій територіальній громаді на 2023-2026 роки (інформував Роман СИЛІН, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради).

Фото без опису

Про намір отримання позики в рамках проекту «Енергоефективність громадських будівель в Україні» інформував Микола ЛЯШУК, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій міської ради.

Фото без опису

Розглянуто клопотання про виділення коштів із місцевого бюджету для придбання матеріалів та обладнання для створення належних умов функціонування від керівників закладів загальної середньої освіти: « Корецький ліцей», «Корецька гімназія», «Головницька гімназія», «Веснянська гімназія», «Устянський ліцей», «Новокорецька гімназія», від 7 Державного пожежно – рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області; від Рівненської районної військової адміністрації на виконання заходів Районної цільової програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Рівненського району на 2022-2024 роки та рекомендовано до погодження на пленарному засіданні ради внесення змін до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2023 рік (інформувала Людмила ВОЯТ, начальник фінансового відділу Корецької міської ради).

Фото без опису

Рекомендовано до затвердження на пленарному засіданні міської ради затвердження умов продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Корецької міської територіальної громади: приміщення кондитерського цеху площею 780,1 кв. м., за адресою: Рівненська область, Рівненський район, м. Корець, вулиця Київська, 179а та земельна ділянка (кадастровий номер: 5623010100:01:006:0136) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 17 466 кв. м. за адресою: Рівненська область, Рівненський район, м. Корець, вулиця Київська, 179а; будівля продуктового цеху площею 917,2 кв. м., за адресою: Рівненська область, Рівненський район, м. Корець, вулиця Київська, 179б та земельна ділянка для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 5 282 кв. м. за адресою: Рівненська область, Рівненський район, м. Корець, вулиця Київська, 179б. (Інформувала Катерина АНДРІЙЧУК, головний спеціаліст юридичного відділу міської ради).

Фото без опису

На спільному засіданні розглянуто та схвалено проекти рішень із оголошення проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради та внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчого апарату Корецької міської ради та її виконавчих органів( інформувала Валентина ПАВЛЮК, секретар міської ради) та рекомендовано затвердити їх на черговій сесії міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь