A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

День Героїв: Вшанування Незламного Духу України

Дата: 23.05.2023 09:18
Кількість переглядів: 64

⚠️Сьогодні, Україна відзначає свято Дня Героїв, коли ми вшановуємо незламний дух і мужність тих, хто боровся і гинув за незалежність і соборність нашої рідної держави. Цей день нагадує нам про величну та тисячолітню історію України, що не впала в морок та забуття, а навпаки – збагатила світ своїми Героями та подвигами.

☝️Упродовж століть, від часів дружин Київської Русі до сучасних воїнів України, український народ став непробивним щитом, захищаючи не лише себе, а й закриваючи Європу від небезпеки диких азійських орд. Наші ВОЇНИ стали опорою, готовою заплатити найвищу ціну - власне життя - за зупинення невігластва і захист безпечних країн заходу.

🙏День Героїв є святом пам’яті всіх тих, хто відстояв нашу свободу і незалежність. Це день, коли ми вшановуємо героїчні постаті козаків гетьманської доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків армії УНР, ОУН-УПА, а також Героїв Небесної Сотні та сучасної російсько-української війни.

👊Україна і сьогодні продовжує боротись за свою свободу і територіальну цілісність. Наші воїни стоять на захисті Батьківщини, проявляючи надзвичайну мужність і самопожертву. Наша воля та впертість дозволяють нам безпрецедентно знищувати «другу армію світу» і переживати випробування, які здаються неможливими.

🙏Ми вшановуємо кожного, хто став на захист України і віддав своє життя заради нашої свободи. Ми пам’ятаємо незламний дух наших земляків, які пожертвували всім, щоб зберегти незалежність нашої країни.

❗️Це свято є не лише часом вшанування, але й можливістю віддячити і підтримати наших сучасних воїнів, які зараз знаходяться в пеклі бойових дій і заслуговують на нашу підтримку, визнання та подяку.

✊День Героїв викликає либоку шану до тих, хто пройшов через випробування вогню і війни. Їхня велич і мужність стануть вічним символом національної гідності та самопожертви.

❤️Слава всім, хто став на захист України! Вічна пам'ять і вдячність нашим Героям, які жертвували своїм життям заради незалежності і єдності нашої держави. Нехай їхні подвиги завжди надихають нас та підтримують в боротьбі за наше майбутнє.

💙СЛАВА УКРАЇНІ! ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!💛


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь