A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

У пріоритеті – інтеграція у життя громади

Дата: 24.05.2023 17:00
Кількість переглядів: 65

У міській раді відбулось засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб (ВПО), яке провів заступник міського головиз питань двяльності виконавчих органів ради Юрій Добровольський.

Він звернув увагу на те, що нині в громаді зареєстровано 286 осіб, які вимушено переїхали з населених пунктів , що перебувають на лінії бойового зіткнення, з них: 59 дітей шкільного віку, 28 дошкільнят, 49 сімей з дітьми, 23 безробітних,6 осіб з інвалідністю, 55 пенсіонерів.

Представник Благодійного фонду «Рокада» Володимир Зиль ознайомив з результатами анкетування щодо участі ВПО у житті громади, яке проводилось у квітні місяці цього року. Основний висновок - необхідність залучення ВПО до суспільно-корисного життя громади, розвиток інформаційних та психологічних послуг.

На засіданні розглянуто проєкт «Дитячий інформаційний простір» для ВПО. Його представила директор Центру дитячої та юнацької творчості Орина Витовщик. Крім того, обговорено питання створення, окрім дитячого, ще й жіночого та молодіжного просторів на базі міського будинку культури.

Також при Координаційній раді з питань ВПО утворено три робочі групи: з питань інформування (керівник Анатолій Іващук, начальник відділу соціального захисту населення), зайнятості (Жанна Сухаревська, начальник Корецького відділу Рівненської філії обласного центру зайнятості) та з питань проєктів (Орина Витовщик, директор Центру дитячої та юнацької творчості).

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь