A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора КНП «Корецька міська лікарня»

Дата: 30.06.2023 17:01
Кількість переглядів: 176

Сьогодні, 30 червня 2023 року, у приміщенні Корецької міської ради відбулося друге засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецька міська рада» Корецької міської ради. У засіданні взяло участь 9 членів комісії з 10.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094, Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я та укладення контракту з керівником комунального закладу охорони здоров’я Корецької міської ради, затвердженого рішенням Корецької міської ради від 21.05.2021 № 814 (далі – Порядок проведення конкурсу) та оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради, документи для участі у якому приймалися конкурсною комісією з 15.06.2023 по 28.06.2023 та реєструвалися як вхідна кореспонденція Корецької міської ради.

Зміст документів, поданих претендентами, не розголошувався до початку засідання комісії, на якому проводитиметься їх розгляд.

Конкурсні пропозиції претендентів не розголошуються до початку їх заслуховування.

Членам конкурсної комісії забороняється виготовляти паперові, електронні (фото) копії конкурсних пропозицій, будь-яким чином розголошувати їх зміст.

За рішенням конкурсної комісії претендент не допускається до участі в конкурсі у разі:

  • неподання ним необхідних документів;
  • його невідповідності встановленим комісією вимогам до претендентів та конкурсних пропозицій;
  • наявності у претендента незнятої або непогашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або провадити певні види діяльності;
  • наявності судового рішення, яке набрало законної сили, за яким претендент визнаний винним у вчиненні корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Претенденти, допущені до участі в конкурсі, є його учасниками. Про прийняте конкурсною комісією рішення претенденти та учасники повідомляються секретарем конкурсної комісії протягом трьох робочих днів з дня проведення засідання з розгляду документів.

Документи, подані (надіслані) претендентами для участі у конкурсі, не розглядаються у разі:

    1. подання їх особисто в останній день строку після закінчення робочого часу;
    2. надіслання їх поштою після закінчення строку подання;
    3. надіслання їх поштою протягом установленого строку подання та надходження до конкурсної комісії менше ніж за три робочих дні до дати проведення засідання з розгляду заяв та доданих до них документів.

   За повідомленням голови конкурсної комісії Юрія ДОБРОВОЛЬСЬКОГО, для участі у конкурсі на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради 28.06.2023 особисто подано документи двома претендентами:  СУХИМ Володимиром Ананійовичем та ХОМЕНЧУКОМ Ігорем ФЕДОРОВИЧЕМ.

За результатами розгляду пакетів документів комісія вирішила допустити до участі лише одного претендента у конкурсі- ХОМЕНЧУКА Ігора Федоровича  в якості учасника на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради, позаяк іншим претендентом- СУХИМ Володимиром Ананійовичем подано  неповний пакет документів для участі у цьому конкурсі.

 

Також комісією визначено дату проведення конкурсу: 05 липня 2023 року об 11 год. 00 хв.,  та місце проведення конкурсу за адресою: площа Київська,5,  м. Корець, Рівненська обл., 34700.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь