Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Щедра наша українська земля на справжніх, добрих, роботящих та талановитих людей

Дата: 04.07.2023 17:06
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

«Щедра наша українська земля на справжніх, добрих, роботящих та талановитих людей» з таких слів починається допис Кочубеївської сільської військової адміністрації про допомогу, яку Рівненщина надає щоденно.

Спільно з іншими громадами Рівненщини Кореччина активно долучилась до підтримки постраждалого від підриву Каховської ГЕС регіону. Ми надали грошову підтримку для закупівлі необхідних будівельних матеріалів для Кочубеївської громади, яка долає виклики сьогодення.

30 червня, 2 добровольці, із нашого ДФТГ: Грабовський Андрій та Федюра Віталій, спільно з добровольцями Бабинської та Гощанської громад вирушили, як будівельна бригада, допомогти постраждалому населенню. Вахтовим методом, який прийняла область, хлопці перекрили у 3-х будинках дах, а в 1-му вставили 6 вікон. Бригада із 6 чоловік показали неабиякий результат працюючи при 45 градусній температурі на даху та під звуки моторів від шахедів. Добровольці гордо подолали виклики, за що отримали від жителів с. Горлівка подяку та велике здивування, що надзвичайно високими темпами виконані роботи.

Ми також безмежно вдячні хлопцям не лише за порядність, чесність і працьовитість, яку вони продемонстрували, а, й, за непохитну волю, чисті серця, які відкриті до чужих страждань і завше готові допомагати. Україна, єдина і непохитна, ми – це знаємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь