A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Проведено чергове засідання виконкому Корецької міської ради

Дата: 19.07.2023 16:23
Кількість переглядів: 100

Сьогодні, 19.07.2023, відбулося чергове тринадцяте засідання виконавчого комітету Корецької міської ради. На засіданні розглянуто 29 питань.

Про звіт щодо виконання бюджету Корецької міської територіальної громади за I півріччя 2023 року інформувала Людмила ВОЯТ, начальник фінансового відділу міської ради. Як зазначила Людмила Григорівна, до загального фонду міського бюджету надійшло 127 743 344 грн., зокрема, 46 152 680 грн. власних доходів. Виконання затверджених призначень по власних доходах за січень – червень 2023 року забезпечено на 108,4 відсотка, або сума надходжень понад план склала 3 560 224 грн.

Крім власних доходів, у звітному періоді до місцевого бюджету надійшло в повному обсязі із загального фонду державного бюджету базової дотації в сумі 23 806 200 грн. та освітньої субвенції на суму 56 164 200 грн. (100 відсотків до планових показників).

Субвенцій з обласного бюджету надійшло 1 620 263 грн.

Впродовж січня - червня 2023 року із загального фонду місцевого бюджету проведено видатків всього на суму 121 008 577 грн. або 82,9 % до уточнених призначень на звітний період.

Кредиторська заборгованість по загальному фонду бюджету на 01 липня 2023 року згідно з даними казначейського звіту відсутня.

Про забезпечення готовності органів управління та сил до попередження, ліквідації аварій та надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2023 – 2024 років на території Корецької міської ради інформував Тарас ЧЕРНЮК, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій міської ради.

Про затвердження Порядку видачі довідки про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб виконавчими органами та посадовими особами Корецької міської ради інформував Василь ДАНИЛЮК, начальник ЦНАПу Корецької міської ради.

На цьому засіданні створено комісію для обстеження технічного стану житлових будинків щодо визначення їх придатності для цільового використання за призначенням. Як повідомив Микола ЛЯШУК, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій міської ради, існує потреба у проведенні оцінки технічного стану житлових будинків для визначення їх придатності за цільовим використанням.

Також надано чотири дозволи на знесення аварійних дерев в м. Корець, вул. Київська (навпроти базару; поблизу кафе «Вояж та на території біля нового кладовища), с.Гвіздів, вул. Перемоги (біля вагової).Інформував Володимир ПЕТРУК, провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій міської ради.

Схвалено укладення трьох договорів про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою Корецької міської ради; надано один дозвіл на проведення робіт з благоустрою та один дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

Розглянуто також одинадцять питань за клопотанням Служби у справах дітей Корецької міської ради в частині захисту прав та інтересів дітей, передбачених чинним законодавством, з яких інформувала Людмила Краля, в.о. начальника Служби у справах дітей міської ради.

Затверджено план роботи виконавчого комітету Корецької міської ради на серпень 2023 року.

Заслухано звіти про роботу старост Гвіздівського та Новокорецького старостинських округів упродовж І півріччя 2023 року.

Розглянуто заяви 7 мешканців про надання одноразової грошової допомоги при народженні дитини жителям Корецької міської територіальної громади на суму 35 000 грн. та від 38 осіб про надання матеріальної допомоги на лікування, поховання, тощо на суму 24 100грн., про надання одноразової грошової допомоги мобілізованим особам на суму 58 000 грн.

За результатами розгляду всіх питань прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь