A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Навчання-семінар для відповідальних працівників за ведення діловодства, архівної справи, військового обліку, кадрових питань, врегулювання конфлікту інтересів, декларування

Дата: 19.07.2023 16:40
Кількість переглядів: 70

Сьогодні, 19.07.2023 року, у Корецькій міській раді проведено навчання-семінар двадцяти семи відповідальних працівників за ведення діловодства, архівної справи, військового обліку, кадрових питань, врегулювання конфлікту інтересів, декларування тощо у підприємствах, установах, закладах, Корецької міської ради та структурних підрозділах, відділах виконавчого комітету, старостинських округів Корецької міської ради.

Про основні вимоги щодо організації діловодства та архівного зберігання документів у підприємствах, установах, закладах Корецької міської ради та структурних підрозділах, відділах виконавчого комітету Корецької міської ради інформувала Олена МАРЧУК, зав. сектору формування Національного архівного фонду і діловодства архівного відділу Рівненської районної державної адміністрації.

Про посадові інструкції працівників; про відпустки та особливості їх надання: про дотримання виконавської дисципліни при веденні діловодства; Про ведення військового обліку у підприємствах, установах, закладах Корецької міської ради та структурних підрозділах, відділах виконавчого комітету Корецької міської ради інформувала Алла МАМЧУРОВСЬКА, начальник загального відділу та організаційно- кадрової роботи Корецької міської ради.

Про особливості застосування законодавства у сфері запобігання корупції, зокрема, про врегулювання конфлікту інтересів, подання декларацій, тощо присутніх ознайомив Сергій Данилюк, начальник юридичного відділу Корецької міської ради, уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції.

Про ведення погосподарського обліку у старостинських округах Корецької міської ради та створення і видачу документів на його підставі інформувала Павлюк Валентина, секретар міської ради.

Про практичне використання у роботі старостинських округів Корецької міської ради можливостей та переваг доступу до Державного реєстру речових прав, який нещодавно отримали старости всіх дев’яти старостинських округів Корецької міської територіальної громади інформував Шевчук Олександр, староста Користівського старостинського округу.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь