A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Гранти для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств

Дата: 27.07.2023 08:29
Кількість переглядів: 72

Фото без описуГранти для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств – від 10 000 до 35 000 дол.США

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає грантові заявки від українських малих та середніх сімейних і жіночих підприємств (МСП) до 25 серпня 2023 року включно.

Метою цього ЗПЗ є підтримка українських малих та середніх сімейних і жіночих підприємств – виробників товарів і надавачів послуг. Грантова підтримка надаватиметься на релокацію бізнесу, відкриття нового напрямку бізнесу, масштабування бізнесу на території України, вихід на міжнародні ринки.

Отримувачі мають відповідати критеріям:

- заявники повинні бути зареєстрованими українськими приватними підприємствами, фізичними особами-підприємцями або юридичними особами, що офіційно засновані та визнаються відповідними державними органами України і мають добру репутацію серед них, а також дотримуються усіх відповідних норм цивільного права та Податкового кодексу;

якщо заявник є українським приватним підприємством, його кількість працівників повинна бути меншою, ніж 250 осіб, а річний оборот має бути меншим, ніж 50 мільйонів євро, та/або річний баланс меншим, ніж 43 мільйони євро;

для цілей цього ЗПЗ, сімейний бізнес – це бізнес, яким володіють та керують два та більше членів однієї родини; жіночий бізнес – це бізнес, яким володіє одна жінка або декілька жінок (доля володіння більше ніж 50 відсотків) та керує жінка.

У рамках цього ЗПЗ заявники можуть подати не більше, ніж одну заявку від однієї юридичної особи чи фізичної особи-підприємця.

Програма USAID КЕУ очікує надати близько 1 500 000 доларів США шляхом присудження до 100 грантів, сума яких орієнтовно становитиме від 10 000 доларів США до 35 000 доларів США, залежно від обсягу діяльності. Усі гранти будуть фінансуватися та виплачуватися в українських гривнях.

Програма КЕУ надаватиме пріоритет проєктам, у яких ресурси USAID поєднуються із внесками грантоотримувачів, де внесок складає щонайменше 25% від загального бюджету.

Детальна інформація за посиланням: 

https://chemonics.submittable.com/submit/260666/2023-033...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь