A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулася щорічна серпнева нарада з керівниками закладів загальної середньої та позашкільної освіти Корецької громади

Дата: 30.08.2023 17:22
Кількість переглядів: 155

Сьогодні на базі закладу загальної середньої освіти «Корецька гімназія» Корецької міської ради відбулася щорічна серпнева нарада з керівниками закладів загальної середньої та позашкільної освіти Корецької громади за участю міського голови Людмили ДМИТРУК.

У своєму виступі міський голова подякувала керівникам закладів та установ освіти громади за якісну підготовку до нового навчального року, окреслила ряд освітянських завдань, які спільними зусиллями маємо вирішувати у 2023/2024 навчальному році. Зокрема: покращення безпечних умов навчання та виховання у закладах освіти; збільшення закладів освіти, в яких організовано гаряче дитяче харчування; збільшення кількості дітей, які підвозяться шкільними автобусами; завершення підготовки до опалювального сезону та роботи в осінньо-зимовий період. Разом з тим, Людмила Миколаївна наголосила, що в умовах воєнної агресії рф найголовнішим залишається питання виховання та навчання дітей, в тому числі учнів та вихованців з вразливих категорій, адже саме заклади освіти підтримують та розвивають соціальні навички школярів, навчають, виховують, працюють з обдарованими дітьми та вміють долати освітні втрати.

Про результати роботи у минулому навчальному році та завдання на новий навчальний рік доповідав начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради Роман СИЛІН. До обговорення освітянських питань долучилися директор закладу загальної середньої освіти «Сторожівська гімназія» Тетяна ПАШКОВСЬКА; завідувач КУ «Корецький інклюзивно-ресурсний центр» Ніна ДЕЦЬ, заступник директора закладу загальної середньої освіти «Корецький ліцей» Ірина МИКОЛАЙЧУК, головні спеціалісти відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Алла БАШИНСЬКА, Ірина ДМИТРУК, Наталія ПАЛЮХ.

На завершення наради директор ЗЗСО «Корецької гімназії» Руслана ЮЩУК провела екскурсію закладом освіти.

Тримаємо освітній фронт разом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь