Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулося засідання постійних депутатських комісій Корецької міської ради

Дата: 18.09.2023 17:34
Кількість переглядів: 78

18.09.2023 відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, зв’язків з політичними партіями та громадськими об’єднаннями, засобами масової інформації під головуванням Валентина Свінціцького та секретаря засідання Світлани Виннічук.

На цьому засіданні розглянуто 27 питань та схвалено проекти рішень міської ради, які розглядатимуться на черговій 45-й сесії 21.09.2023 року, зокрема: Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2023 рік( інформувала Катерина ГЕРУС, головний бухгалтер КНП «Корецький центр ПМСД» ); Про внесення змін до Програми підтримки розвитку професійно-технічної освіти у Корецькій територіальній громаді на 2021 – 2023 роки( інформував Павло СОЛОМЧУК, директор ВПУ-24 м. Корець); Про внесення змін до Програми матеріальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, мобілізованих осіб, військовослужбовців та контрактників Корецької міської ради на 2022-2024 роки та виділення коштів із місцевого бюджету на реалізацію Програми у сумі 200 тис. грн для виплат допомог мобілізованим особам та членам їх сімей (інформувала Катерина СТЕПАНЕЦЬ, головний бухгалтер відділу соціального захисту населення Корецької міської ради); Про внесення змін до Програми «Шкільний автобус» на 2021 – 2023 роки та виділення коштів із місцевого бюджету на здійснення перевезень здобувачів освіти у сумі 300 тис. грн. до кінця бюджетного року; Про погодження штатних розписів всіх 22 закладів загальної середньої освіти Корецької міської територіальної громади. (інформував Роман СИЛІН, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради).

Розглянуто і погоджено клопотання про виділення коштів із місцевого бюджету та перерозподілу видатків по кодах економічної класифікації видатків у межах кошторисів для придбання матеріалів та обладнання для створення належних умов функціонування від керівників закладів загальної середньої освіти: : ЗЗСО «Новокорецька гімназія», ЗЗСО «Веснянська гімназія», «Сторожівська гімназія», «Сапожинська гімназія», «Річецька початкова школа», «Копитівський ліцей», КЗ «Корецький центр культурних послуг» (інформували директори закладів освіти та Віталіна ВІТРИК, в. о. головного бухгалтера відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради ; клопотання відділу соціального захисту населення Корецької міської ради щодо виділення коштів для виплати до кінці бюджетного року компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі та здійснюють догляд за особами з інвалідністю, тощо (інформувала Катерина СТЕПАНЕЦЬ, головний бухгалтер відділу соціального захисту населення Корецької міської ради); За наслідком розгляду рекомендовано до погодження на пленарному засіданні ради внесення змін до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2023 рік (інформувала Людмила ВОЯТ, начальник фінансового відділу Корецької міської ради).

На засіданні схвалено проект рішення «Про створення молодіжної ради при Корецькій міській раді та погодження Положення про молодіжну раду» (інформувала Наталія ЗАГОРУЙКО, головний спеціаліст з питань інвестиційних проектів відділу проектної діяльності, розвитку інвестицій та міжнародного співробітництва).

Розглянуто та рекомендовано затвердити на сесії проекти рішень: «Про Програму забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури на території Корецької міської територіальної громади на 2023-2025 роки» та «Про внесення змін та доповнень до Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та забезпечення організації заходів пожежної, техногенної безпеки на 2021 – 2025 роки у Корецькій міській територіальній громаді та виділення коштів із місцевого бюджету на реалізацію

Програми»(інформував Тарас ЧЕРНЮК, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Корецької міської ради).

Також рекомендовано сесії схвалити проекти рішень «Про прийняття гуманітарної допомоги» та « Про затвердження проєктно – кошторисної документації на об’єкт «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Шкільна від буд. №10А до буд.№31 в с. Гвіздів Рівненського району Рівненської області» (інформувала Ірина ВИГОРІЙ, начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та контролю міської ради); «Про затвердження звіту про оцінку майна комунальної власності Корецької територіальної громади – господарська будівля колишнього ФАПу с. Черниця і затвердити цей об’єкт комунальної власності Корецької міської територіальної громади, як такий, що підлягає приватизації та затвердження умов продажу зазначеного об’єкта малої приватизації комунальної власності Корецької міської територіальної громади. (Інформувала Катерина АНДРІЙЧУК, головний спеціаліст юридичного відділу міської ради).

З метою оптимізації штатної чисельності схвалено проект рішення «Про внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчого апарату Корецької міської ради та її виконавчих органів».(Інформувала Валентина ПАВЛЮК, секретар міської ради)

Розглянуто заяви від мешканців громади щодо звільнення та зменшення від сплати платних послуг стосовно учнів КЗ «Мистецька школа».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь