Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулася чергова сесія Корецької міської ради

Дата: 22.09.2023 09:14
Кількість переглядів: 119

21 вересня 2023 року відбулося пленарне засідання 45-ї чергової сесії Корецької міської ради.

Фото без опису

На цьому засіданні розглянуто 93 питання, прийнято 91 рішення, зокрема: внесено зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2023 рік шляхом перерозподілу коштів на оплату електроенергії та періодичної повірки вимірювальної техніки у сумі 50 тис. грн.;

внесено зміни до Програми «Шкільний автобус» на 2021 – 2023 роки та виділено із місцевого бюджету 300 тис. грн. для забезпечення підвезення здобувачів освіти у всі заклади громади, де вони навчаються, по два оборотних рейси на день за маршрутами: Корець-Гвіздів, Корець-Сторожів, Корець-Новини;

внесено зміни до Програми матеріальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, мобілізованих осіб, військовослужбовців та контрактників Корецької міської ради на 2022-2024 роки та виділено додатково із місцевого бюджету 200 тис. грн. для забезпечення виплат матеріальної допомоги цій категорії населення;

внесено зміни до Програми підтримки розвитку професійно-технічної освіти у Корецькій територіальній громаді на 2021 – 2023 роки та виділено із місцевого бюджету 300 тис. грн. на модернізацію навчально-матеріальної бази ВПУ № 24 м. Корець, враховуючи, що за рейтингом заклад - один з кращих в нашій області та набрав на новий навчальний рік понад 670 учнів.

Затверджено Програму забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури на території Корецької міської територіальної громади на 2023-2025 роки та внесено зміни до Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та забезпечення організації заходів пожежної, техногенної безпеки на 2021 – 2025 роки у Корецькій міській територіальній громаді( інформував Тарас ЧЕРНЮК, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій міської ради).

Розглянуто клопотання про виділення коштів із місцевого бюджету та перерозподілу видатків по кодах економічної класифікації видатків у межах кошторисів для придбання матеріалів та обладнання для створення належних умов функціонування від керівників закладів загальної середньої освіти: «Новокорецька гімназія»,«Веснянська гімназія»,«Сторожівська гімназія», «Сапожинська гімназія», «Річецька початкова школа», «Копитівський ліцей», КЗ «Корецький центр культурних послуг» відділу соціального захисту населення Корецької міської ради щодо виділення коштів для виплати до кінці бюджетного року компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі та здійснюють догляд за особами з інвалідністю, тощо та внесено зміни до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2023 рік. (інформувала Людмила ВОЯТ, начальник фінансового відділу Корецької міської ради).

На цьому пленарному засіданні затверджено кошториси та погоджено штатні розписи закладів загальної середньої освіти Корецької міської територіальної громади з 01 вересня 2023 року ( інформував Роман СИЛІН, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради).

Відповідним рішенням депутати схвалили створення консультаційно - дорадчого органу з питань молодіжної політики - Молодіжної ради при Корецькій міській раді та затвердження Положення про її діяльність (інформувала Наталія ЗАГОРУЙКО, головний спеціаліст з питань інвестиційних проектів відділу проектної діяльності, розвитку інвестицій та міжнародного співробітництва міської ради).

Також затверджено звіт про оцінку майна комунальної власності Корецької територіальної громади -господарської будівлі, загальною площею 117,6 кв. м., 24 580 грн. (Двадцять чотири тисячі п’ятсот вісімдесят грн.), що знаходиться за адресою: Рівненська обл., с. Черниця, вул. Центральна, 57а, та затверджено цей об’єкт комунальної власності Корецької міської територіальної громади, як такий, що підлягає приватизації і умови цієї приватизації (Інформувала: Катерина АНДРІЙЧУК, головний спеціаліст юридичного відділу міської ради).

Схвалено рішення міської ради: «Про прийняття гуманітарної допомоги - автомобіля естреної медичної допомоги, отриманого для потреб Корецької міської територіальної громади у вигляді гуманітарної допомоги від міста Верне, Федеративна Республіка Німеччина»; «Про затвердження проєктно – кошторисної документації на об’єкт «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Шкільна від буд. №10А до буд.№31 в с. Гвіздів Рівненського району Рівненської області»(інформувала Людмила ДМИТРУК, міський голова).

Також з метою оптимізації видатків внесено зміни до структури та загальної чисельності виконавчого апарату Корецької міської ради та її виконавчих органів та розглянуто заяви громадян (інформувала Валентина ПАВЛЮК, секретар міської ради).

Із числа 93 питань, розглянутих на цьому пленарному засіданні - 70 земельних питань, із яких інформувала Тетяна ВЛАДИКА, начальник відділу земельних відносин, екології та благоустрою Корецької міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь