A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Сьогодні у Корецькій міській територіальній громаді гарна подія: відкриття пожежного депо для місцевої та для добровільної пожежних команд с. Устя.

Дата: 29.11.2023 17:10
Кількість переглядів: 117

 Фото без опису

Саном на 27 листопада поточного року в нашій громаді зареєстровано 21 пожежа, зокрема, 6 – це Устянський напрямок.

С. Устя знаходиться на відстані 30 км від центру громади, де розміщений державний пожежно-рятувальний підрозділ.

Фото без опису

Впродовж шести місяців тривали будівельні роботи із реконструкції приміщення, яке визнано безхазяйним та передано на громаду. Було залучено всіх небайдужих та всі наявні сили. Також, ми виграли декілька проєктів пов’язаних зі створенням таких команд. Останній з яких це – проєкт «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд» від наших польсько-американських друзів, який передбачає навчання та різну волонтерську допомогу. До прикладу, в рамках проєкту ми отримали медичну сумку, яка була надана Фондом міжнародної солідарності Республіка Польща, у партнерстві з BGK (Bank Gospodarstwa Krajowego) – Польським Банком розвитку та завдяки фінансуванню Європейського Союзу.

Фото без опису

Також, окрему подяку в допомозі та підтримці наша громада висловлює керівництву державної служби надзвичайних ситуацій у Рівненській області та району, а саме: заступнику начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області – Олександру МОХРИКУ та Олександру КОСТЮКУ відповідно. Також, за незмінну підтримку дякуємо начальнику 7 Державного пожежного рятувального загону – Петру ОЗАРЧУКУ та начальнику 15 Пожежно-рятувальної частини – Роману БОНДАРУКУ.

Фото без опису

Вітаємо пожежних та весь Устянський старостинський округ з відкриттям  пожежного депо. Професія пожежного – одна з найбільш небезпечних і складних, тому хочеться побажати міцності духу, міцного здоров'я, сталевих нервів, залізної віри та вдачі! Нехай полум’я палахкотить тільки в люблячому серці, а вогник щастя і удачі завжди горить у вашому житті.

І звісно, безмежна вдячність та земний уклін всім синам і дочкам, що захищають всіх нас та дають можливість працювати для УКРАЇНИ!

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь