Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулося засідання постійних депутатських комісій Корецької міської ради

Дата: 11.12.2023 16:14
Кількість переглядів: 134

11.12.2023 відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, зв’язків з політичними партіями та громадськими об’єднаннями, засобами масової інформації під головуванням Валентина Свінціцького та секретаря засідання Світлани Виннічук.

На цьому засіданні за участю міського голови Корецької міської ради Людмили Дмитрук та секретаря міської ради Валентини Павлюк, керівників комунальних установ, закладів Корецької міської ради розглянуто 21 питання порядку денного спільного засідання постійних комісій та схвалено проекти 20 рішень міської ради, які розглядатимуться на черговій 48-й сесії 15.12.2023 року.

Зокрема, рекомендовано до затвердження на черговому пленарному засіданні проекти рішень:

1) Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради на 2023 рік зі змінами.

2) Про затвердження штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради на 2024 рік зі змінами.

3) Про надання дозволу на списання з балансу комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради основних засобів; із цих питань інформував Володимир СУХИЙ, в.о. директора КНП «Корецька міська лікарня;

4) Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2023 рік зі змінами.

5) Про затвердження штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2023 рік зі змінами.

6) Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2024 рік.

7) Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2024 рік зі змінами.

 Про затвердження штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2024 рік зі змінами. Інформувала: Наталія ВОЛКІВСЬКА, директор КНП «Корецький центр ПМСД».

9) Про Програму підтримки молоді Корецької міської територіальної громади на 2024 – 2026 роки.

Інформувала: Наталія ПАЛЮХ, головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради.

Також на цьому спільному засіданні постійних депутатських комісій схвалено проекти рішень «Про внесення змін до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2023 рік» та «Про бюджет Корецької міської територіальної громади на 2024 рік».

Інформувала: Людмила ВОЯТ, начальник фінансового відділу Корецької міської ради.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь