Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету презентували Інвестиційний паспорт громади.

Дата: 13.12.2023 15:45
Кількість переглядів: 98

Інвестиційний паспорт Корецької міської територіальної громади розроблено Агенція Регіонального Розвитку Рівненщини у співпраці з відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій міської ради.

У вітальному слові міський голова Людмила ДМИТРУК наголосила на важливості цього інструменту у питанні залучення як внутрішніх, так і зовнішніх інвесторів. Інвестиційний паспорт громади – це візитівка громади для потенційних інвесторів з якими ми зустрічаємось на форумах, міжнародних конференціях та індивідуальних зустрічах.

Наша громада зацікавлена в залученні нового бізнесу, який зможе створити нові робочі місця, якісні товари та послуги для місцевих мешканців, підвищити привабливість громади як комфортного місця для проживання та діяльності.

Вже зараз інвестори можуть знайти в нашій громаді вільні земельні ділянки, доступні об’єкти нерухомості, унікальні природні ресурси, людський капітал та підтримку від місцевої влади.

Презентував розроблений Інвестиційний паспорт громади начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Микола ЛЯШУК.

З інвестиційним паспортом громади можна ознайомитися за наступним посиланням – https://drive.google.com/.../1hVxzyAajBhhkC.../view

З англомовною версією можна ознайомитися тут –https://drive.google.com/.../17nEJtj96sZ3GnwuxMWGGaU.../view

Інвестиційний паспорт громади – це документ, який постійно оновлюється та включає як комунальні об’єкти нерухомості так і приватні, тому закликаємо власників нерухомого майна, які зацікавлені в передачі в оренду чи продажі своїх земельних ділянок/будівель, до співпраці з Корецькою міською радою.

Свої пропозиції Ви можете подавати до відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій (м. Корець, пл. Київська, 5, e-mail: mkorec850@ukr.net , koretsarch@gmail.com, тел. 0966269780)

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь