A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Форум Рад з питань внутрішньо переміщених осіб

Дата: 29.01.2024 14:11
Кількість переглядів: 41

З 23 по 25 січня 2024 року в місті Івано-Франківськ пройшов трьохденний Форум Рад з питань внутрішньо переміщених осіб, який організований Благодійним фондом "Рокада".

Зустріч об'єднала представників семи областей Західної України: Рівненської, Волинської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької та Івано-Франківської.

Основною метою форуму було розроблення спільних алгоритмів підтримки, адаптації та інтеграції внутрішньо переміщених осіб, а також покращення взаємодії між владою, громадськими організаціями та міжнародними гуманітарними організаціями.

Упродовж трьох днів учасники представляли презентації, котрі висвітлили процес створення та ефективну роботу рад з питань внутрішньо переміщених осіб в 17 територіальних громадах. Обмін досвідом та кращими практиками виявився важливим для подальшого удосконалення роботи громад та поліпшення умов життя внутрішньо переміщених осіб.

Корецьку громаду та роботу координаціної ради при Корецькій міській раді за 2023 рік на Форумі Рад ВПО Орина Витовщик директорка КЗ "Центр ДЮТ", голова ГО "АктивнаЯ", членкиня та керівник комісії з написання проектів Ради ВПО .

Цей форум став ефективним механізмом взаємодії між ВПО, владою та благодійними організаціями, спрямованим на забезпечення не лише комфортного проживання, але й активної інтеграції внутрішньо переміщених осіб у новому соціальному середовищі. Також відбулося відзначення подяками найактивніших членів Рад ВПО за відданість спільній справі, сумлінну працю, побудову взаєморозуміння та внесок у створення умов рідної домівки новим жителям громад.

Організатори та донори наголошують, що успішна робота Рад з питань ВПО безпосередньо пов'язана з участю керівництва громад, представників профспілкових служб, активних ВПО, та представників благодійних та громадських організацій.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь