A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулася позачергова сесія Корецької міської ради

Дата: 08.03.2024 14:56
Кількість переглядів: 75

08.03. 2024 року відбулося пленарне засідання 51-ї позачергової сесії Корецької міської ради.

У цьому засіданні взяли участь 19 депутатів міської ради.

Перед початком засідання голова громади Людмила ДМИТРУК висловила співчуття родинам загиблих військовослужбовців, які віддали своє життя за свободу і незалежність України у ці березневі дні: минулоріч та наразі - Героя України Катерини Ступницької із с. Залізниця, Дмитра Устименка із с. Новий Корець та Сергія Демчука із с. Гвіздів. Їх світлу пам’ять депутати вшанували хвилиною мовчання.

На пленарному засіданні міської ради розглянуто 9 питань, прийнято 9 рішень, Зокрема, розглянуто два клопотання від військових частин на придбання квадрокоптерів та дронів, іншого спорядження, за результатами розгляду яких внесено зміни до Програми підтримки Збройних Сил України на 2024 рік, затвердженої Корецькою міською радою 21.02.2024, передбачивши виділити кошти в сумі 501 300 грн. на закупівлю зазначеного військового спорядження. (Інформувала Валентина Павлюк, секретар міської ради).

Затверджено Програму створення матеріального резерву Корецької міської територіальної громади для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на 2024 рік. ( Інформував Тарас ЧЕРНЮК, головний спеціаліст з питань цивільного захисту та надзвичайних ситуацій відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій).

Через відсутність учасників припинено приватизацію об’єкта малої приватизації комунальної власності Корецької міської територіальної громади: адміністративна будівля площею 144,2 кв. м., що знаходиться за адресою: Рівненська область, Рівненський район, село Устя, вулиця Шевченка, 47а та відмінено електронний аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій.

Також внесено зміни до місцевого бюджету Корецької міської ради на 2024 рік. (Інформувала Тетяна ГУМЕНЮК, в. о. начальника фінансового відділу Корецької міської ради).

Затверджено рішення: «Про прийняття гуманітарної допомоги - шкільного автобуса марки: Volvo VDL Citea Xle 145.310 2012 року випуску, у Корецьку територіальну громаду, який надано донором Keolis Sverige AB, м. Стокгольм, Королівство Швеція за результатом укладеного головою громади Людмилою ДМИТРУК договору про співпрацю від 03.01.2024 року за сприяння обласного департаменту освіти в особі Петра Коржевського; «Про надання дозволу жителям Корецької міської територіальної громади на повернення складових газорозподільних систем, які безоплатно передані на баланс АТ «Рівнегаз» та безоплатної їх передачі на баланс ТОВ «Газорозподільні мережі України» на праві господарського відання». (Інформував Ігор ГЕРУС, представник Здолбунівського управління експлуатації газового господарства Рівненської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України») .

Після завершення пленарного засідання чоловічий депутатський корпус ради привітав зі святом весни жінок- депутаток міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь