Корецька міська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

ЇДЕ КОРЦЕМ МИКОЛАЙ!

Дата: 19.12.2019 14:41
Кількість переглядів: 620

19 грудня –  День Святого Миколая, – місто Корець зустріло святковими прикрасами  та радісним перегуком церковних дзвонів.

Зранку  міський голова Людмила Дмитрук взяла участь у щорічній акції  «Їде, їде Миколай!», побувавши в усіх  навчальних закладах міста. Діти пільгових категорій  міських навчальних закладів: ЗШ І ступеня (початкова школа), ЗШ № 1, ЗШ № 3, НВК «Школа-Ліцей», ВПУ -24 та Новокорецької ЗШ І-ІІ ступенів,  отримали солодкі «миколайчики». Спонсором  для придбання солодощів  виступила Корецька міська рада.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Традиційно у цей день проводиться волейбольний турнір на кубок міського голови серед дівчат та хлопців юнацьких команд. Турнір проходить на базі Корецької дитячої юнацької спортивної школи та ЗШ № 3.

Цьогоріч на турнір прибуло 15 команд (8 – дівчата, 7 – хлопці), які представляють навачальні заклади Корецьких ЗШ № 1 та ЗШ № 3, с.Новий Корець, с.Морозівка, с.Сторожів, с.Користь, с.Невірків.

Фото без описуФото без описуФото без опису

О 13.00 у Корецькому інклюзивно-ресурсному центрі для дітей з особливими освітніми потребами за участю членів Дитячої дорадчої ради при міському голові провелося святкове дійство «Йде Святий Миколай!»

Фото без описуФото без опису

Фото без описуДо Дня Святого Миколая у всіх загальноосвітніх навчальних закладах міста, ДНЗ (ясла-садок) № 3, Районному будинку школяра, Корецькій мистецькій школі та Корецькому будинку культури і дозвілля відбуваються традиційні святкові дійства.

А завершаться святкові заходи відкриттям міської ялинки у центрі міста о 16.00! Гарних  Вам свят,  дорогі корчани!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь