Корецька міська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Відбулося засідання комісії

Дата: 11.09.2020 14:32
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

10.09.2020 у Корецькій міській раді відбулося засідання Комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, на яку було запрошено 3 землекористувачі, які використовують земельні ділянки без оформлених правовстановлюючих документів та ухиляються від сплати за землю. Комісією було надано землекористувачам нараховані суми збитків та запропоновано їх сплатити у добровільному порядку.

    По кожному землекористувачу на засіданні було прийнято Акт з визначення та відшкодування збитків (безпідставно збережених коштів) із зазначеною сумою завданих збитків. Комісією було повідомлено про можливість сплати нарахованої суми в добровільному порядку. Якщо безпідставно збережені кошти  не будуть сплачені добровільно, то Корецька міська рада залишає за собою право звернутись до суду  з позовом про примусове стягнення завданих збитків. 

      Звертаємось до всіх землекористувачів міста, фізичних і юридичних осіб: в разі набуття права власності на нерухоме майно не зволікайте з узаконенням права користування земельною ділянкою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь