Корецька міська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

НОВИНИ ГРОМАДИ

Дата: 21.07.2021 22:28
Кількість переглядів: 512

   20 липня 2021 року відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я та укладення контракту з керівником комунального закладу охорони здоров’я Корецької міської ради, затвердженого рішенням Корецької міської ради від 21 травня 2021 року № 814, враховуючи протокол засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги»  Корецької міської ради від 19.07.2021 № 5 відбувся конкурс на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради.

   За результатами розгляду документів, поданих претендентом для участі у конкурсі на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради, до участі у конкурсі комісією допущено одного претендента - Волківську Наталію Анатоліївну, яку визнано переможцем конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради.

 

З матеріалами засідання  можна ознайомитись тут:

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь