Корецька міська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Дата: 17.01.2024 16:57
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Народився Бобер Василь Сергійович в с. Богданівка, Рівненська область. Закінчив місцеву школу, а згодом продовжив навчання у ВПУ-24 міста Корець.

З 19.05.2016 року проходив військову службу у військовій частині 3035 Східного ОТО Національної Гвардії України.

З 05 липня 2016 року по 02 листопада 2017 року безпосередньо приймав участь в АТО, в місті Слов'янськ, Донецької області.

Василь нагороджений відзнакою Президента України "ЗА УЧАСТЬ В АНТИТЕРОРИСТИЧНІЙ ОПЕРАЦІЇ", відзнакою "ВЕТЕРАН ВІЙНИ", та медалями: "УЧАСНИК АТО" та "ЗАХИСНИК РІДНОЇ ЗЕМЛІ".

З перших днів повномасштабного вторгнення, а саме з 25 лютого 2022 року наш Герой став на захист Батьківщини. Спочатку служив у місцевій ТРО, а потім проходив перепідготовку на Тучинському полігоні. Згодом був направлений у військову частину А4267 та перебував у складі 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

З грудня 2022 року боронив нашу державу на Донецькому напрямку.

17 січня 2024 року Бобер Василь Сергійович загинув внаслідок бойових дій в районі населеного пункту Бахмутське, Бахмутського району, Донецької області.

Василь був справжнім патріотом своєї країни. Як і в мирному житті, на цій жорстокій війні був відповідальним, наполегливив і зібраним. За словами побратимів, він був вправним і мужнім воїном, користувався повагою і авторитетом, був щедрим, відвертим, надійним товаришем. Василь не встиг створити свою сім'ю, в Героя залишились батьки, сестра та племінник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь