Корецька міська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Дата: 28.12.2023 12:09
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Народився Якуба Сергій Володимирович 2 жовтня 1976 року в місті Корець. Протягом 1984-1994 років наш Герой навчався в Корецькій загальноосвітній школі №1, а в 1996 році закінчив Корецьке ПТУ-24 за спеціальністю – механізатор широкого профілю. З того часу проживав з родиною в с. Іванівка.

Восени 1996 року Корецьким райвійськкоматом призваний на строкову службу до Збройних Сил України. Сергій служив у військах протиповітряної оборони. Після демобілізації працював у колгоспі «Україна» в с. Іванівка. 

Згодом, в квітні 2015 року Гощанським ОРК мобілізований до ЗСУ. Службу проходив у військовій частині – польова пошта В1579, яка входила до складу сил, що брали участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей з 04. 05.2015 року по травень 2016 року.

На підставі Указу Президента України «Про загальну мобілізацію» 19 грудня 2023 року мобілізований Корецьким військкоматом. Проходив фахове навчання в учбових частинах Львова, Івано-Франківська, Франції. 

Загинув Якуба Сергій Володимирович 28 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання, отримавши поранення несумісні з життям, поблизу населеного пункту Бахмут на Донеччині.

Похований з військовими почестями 2 січня 2024 року на кладовищі села Іванівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь