Корецька міська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Реєстрація даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від УВКБ ООН

Дата: 18.07.2024 18:13
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

👉Сьогодні, 18 липня з 11:00 до 16:00 у приміщенні Корецької міської ради мобільна бригада Благодійного фонду “Право на захист” здійснила реєстрацію даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від УВКБ ООН.

Право на реєстрацію мали внутрішньо переміщені особи (далі – ВПО), що були переміщені впродовж останніх 6-ти місяців в межах України, а також ті, хто повернувся до свого постійного місця проживання (зокрема, і з-за кордону) та має певні категорії вразливостей:

🔎родина, яка має лише одного з батьків (батько або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (55+ років);

🔎родина, яку очолює одна/кілька самотніх осіб похилого віку (55+ років) або особа похилого віку з однією чи кількома дітьми віком до 18 років;

🔎родина з однією або кількома особами з особливими потребами (інвалідність, хронічні захворювання,тощо. + документальне підтвердження).

❗️Не мали права на реєстрацію родини, що вже отримували грошову допомогу у розмірі 22003600 грн / особа / місяць від міжнародних організацій (у 2022–2024 роках).

Також мобільна група відвідала маломобільні групи ВПО, які відповідають вище зазначеним критеріям у Гвіздівському, Жадківському, Веснянському старостинських округах та у Корецькій міській лікарні.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь