Корецька міська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Відбулася чергова сесія Корецької міської ради

Дата: 25.07.2024 12:30
Кількість переглядів: 63

 

Фото без опису

25 липня 2024 року за участю 19 депутатів міської ради відбулося пленарне засідання 58-ї чергової сесії Корецької міської ради.

Перед початком засідання депутати міської ради вшанували хвилиною мовчання пам'ять про полеглих синів та дочок українського народу, які віддали своє життя за свободу і незалежність нашої держави, а також згадали громадську діячку Ірину Фаріон.

Пленарному засіданню ради передувало спільне засідання постійних комісій міської ради: з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, зв’язків з політичними партіями та громадськими об’єднаннями, засобами масової інформації під головуванням Валентина СВІНЦІЦЬКОГО.

На цьому пленарному засіданні розглянуто 112 питань, в тому числі: 92 земельних. Внесено також зміни до певних місцевих програм, а саме: до Програми підтримки аграрного сектору Корецької міської територіальної громади на 2023 – 2025 роки, зокрема, передбачено додаткові кошти на 2024 рік у сумі 50 тис. грн. на виплату грошової допомоги фізичним особам, які утримують у власних домогосподарствах 3 і більше корів.(Інформував Микола ЛЯШУК, начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, економічної політики, ЦЗ та НС); до Програми «Шкільний автобус» на 2024 – 2027 роки, відповідно до яких виділено із місцевого бюджету на співфінансування придбання шкільного автобуса у сумі 1 млн. 700 тис. грн. (Інформував Роман СИЛІН, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради); до Програми підтримки Збройних Сил України на 2024 рік, за якими виділено 450 тис. грн.. військовим частинам за їх зверненнями.( Інформувала Валентина ПАВЛЮК, секретар міської ради). На пленарному засіданні ради також затверджено цільову програму забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя у Корецькій міській територіальній громаді на 2024 – 2026 роки» та Програму підтримки розвитку професійно-технічної освіти у Корецькій територіальній громаді на 2024 – 2025 роки».

Схвалено звіт про виконання місцевого бюджету Корецької міської територіальної громади за 1 півріччя 2024 року. Як зазначила Людмила ВОЯТ, начальник фінансового відділу міської ради, виконання затверджених призначень по власних доходах за січень – червень 2024 року забезпечено на 112 відсотків.

Розглянуто клопотання та внесено зміни до місцевого бюджету Корецької міської територіальної громади на 2024 рік, крім виділення коштів на реалізацію програм, зазначених вище, також із місцевого бюджету надано 307 тис. грн. субвенції обласному бюджету на утримання 18 мешканців громади в спеціалізованих інтернатних закладах області. (інформувала Людмила ВОЯТ, начальник фінансового відділу Корецької міської ради).

Відповідно до частини першої статті 10, частини першої статті 32, статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі частини п’ятої статті 24 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Постанови Кабінету Міністрів України від 21.11.2023 №1221 «Про наглядову раду закладу охорони» розпочато процедуру формування конкурсної комісії з відбору представників громадськості у наглядову раду комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради .

Погоджено міською радою внесення змін з 01.08.2024 до штатних розписів комунальних підприємств, закладів, установ Корецької міської ради: КНП «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги», КНП «Корецька міська лікарня», КЗ «Корецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», КЗ «Корецький центр культурних послуг» та опорного закладу освіти «Крилівський ліцей» Корецької міської ради.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних