Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

19.02.2024 відбулося чергове засідання КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ виконавчого комітету Корецької міської ради під головуванням міського голови - голови комісії Людмили ДМИТРУК на якому розглянуто 7 питань: про розгляд заяв, жителів с.Морозівка, м.Корець щодо надання статусу 2 дітям, які постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; ухвала Корецького районного суду Рівненської області про надання висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав жителя м.Рівне, відносно неповнолітнього сина жителя м.Корець; про розгляд заяви жительки с.Устя щодо призначення її опікуном над рідними 2 братами та сестрою; про розгляд заяви жителя с.Користь щодо призначення його опікуном над рідним братом; розгляд висновків про стан утримання, виховання, навчання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у сім’ях опікунів/піклувальників у 2023 році; затвердження та перегляд 11 індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

10:33 19.02.2024

З Днем Державного Герба України!

З Днем Державного Герба України!

Сьогодні, коли Україна проходить випробування війни, символіка нашої країни стає ще більш значущою. Герб України є символом втіленням національної гідності та міцності, звʼязку між поколіннями, єдності та віри у перемогу. І нехай наше єднання та підтримка стануть незламним щитом для тих, хто зараз бореться за мир та незалежність нашої країни.

10:30 19.02.2024

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Відповідно до Плану  діяльності Корецької  міської  ради  з  підготовки  проектів регуляторних актів на 2024 рік , статті 6 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» ,статей 6 – 8, 10, 12, 269 – 271, 274, 284, 291 – 300 Податкового Кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2020 № 1330 «Про затвердження порядку та форм надання контролюючим органам в електронному вигляді інформації щодо ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів», з метою наповнення доходної частини міського бюджету за рахунок власних податкових надходжень, повідомляє про намір оприлюднення проєкту регуляторного акта: проєкту рішення Корецької міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Корецької міської територіальної громади» у частині внесення змін до окремих ставок земельного податку.

10:40 16.02.2024

Пробація з громадою, в громаді, для громади!

Пробація з громадою, в громаді, для громади!

З нагоди 9-ї річниці прийняття Закону України «Про пробацію» 14.02.2024 в Рівненському районному секторі №3 філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області проведено «День відкритих дверей» - захід у вигляді зустрічі з партнерськими організаціями з метою ознайомлення із суттю та завданнями пробації, особливостями роботи, а також можливостями для співпраці.

15:32 14.02.2024

Оновлюємо стратегію розвитку: відбудеться перше засідання робочої групи

Оновлюємо стратегію розвитку: відбудеться перше засідання робочої групи

       Перше засідання робочої групи з оновлення стратегії розвитку територіальної громади Корецької міської ради на 2022- 2027 роки відбудеться 21 лютого 2024 року о 11.00 у  приміщенні сесійної зали за адресою: м. Корець, пл.Київська, 5.       Запрошує всіх бажаючих взяти участь в засіданні.

12:13 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь