A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВЕСНЯНЕ «ЗАГОСТРЕННЯ»

ВЕСНЯНЕ «ЗАГОСТРЕННЯ»

Одні створюють, інші знищують, треті байдуже мовчать. Понівечена футбольна скульптура, яка прикрашала вхід на території Корецької ДЮСШ . Кому вона заважала?

08:49 30.03.2021

АГРЕСИВНИЙ "БРИТАНСЬКИЙ" ШТАМ КОРОНАВІРУСУ ДОБРАВСЯ І ДО РІВНЕНЩИНИ

АГРЕСИВНИЙ "БРИТАНСЬКИЙ" ШТАМ КОРОНАВІРУСУ ДОБРАВСЯ І ДО РІВНЕНЩИНИ

На Рівненщині поширюється мутований штам “британського” коронавірусу. Саме цим пояснюється різкий стрибок захворюваності серед населення області та підвищення показників летальних випадків.

17:04 29.03.2021

КОРЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ

КОРЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ

   23 березня 2021 року відбулося пленарне засідання чергової восьмої сесії міської ради, якому передувало спільне засідання постійних комісій  з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку,  податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань  засідання постійної комісії з питань розвитку промисловості, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, торгівлі, побуту та транспорту Корецької міської ради.

16:29 29.03.2021

РІВНЕНЩИНА НЕ ПОТРАПЛЯЄ ДО «ЧЕРВОНОЇ» ЗОНИ!

РІВНЕНЩИНА НЕ ПОТРАПЛЯЄ ДО «ЧЕРВОНОЇ» ЗОНИ!

   За результатами засідання систему охорони здоров’я Рівненщини визнано як таку, що наразі справляється із навантаженням.  Тому введення «червоної» зони відтерміновано.

14:20 29.03.2021

НА РІВНЕНЩИНІ СТВОРЕНО ОНЛАЙН КАРТУ ПУНКТІВ ЩЕПЛЕННЯ ВІД COVID-19

НА РІВНЕНЩИНІ СТВОРЕНО ОНЛАЙН КАРТУ ПУНКТІВ ЩЕПЛЕННЯ ВІД COVID-19

   В області працює вже 48 стаціонарних пунктів щеплення від COVID-19. Вони діють у центрах первинної медико-санітарної допомоги області.    З адресами, номерами телефонів та графіком роботи детальніше можна ознайомитися на мапі https://bit.ly/3djpnbE. Карта оновлюється в режимі реального часу.    За цими контактами можна записатися на вакцинацію – у разі залишкових доз буде можливість зробити щеплення.    «Загалом плануємо розгорнути на Рівненщині 125 пунктів щеплення. Нагадаю, в області уже розпочали другий етап вакцинації. Ним плануємо охопити медиків первинної ланки, соціальних працівників та літніх людей від 80 років. На сьогодні в області уже щеплено понад 6000 осіб», - повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.    Записатися на вакцинацію також можна за посиланням https://forms.gle/vENTrnmURcc3ssAx5.

12:13 29.03.2021

МІСЯЧНИК ОЗЕЛЕНЕННЯ, ПРИБИРАННЯ ТА БЛАГОУСТРОЮ

МІСЯЧНИК ОЗЕЛЕНЕННЯ, ПРИБИРАННЯ ТА БЛАГОУСТРОЮ

    Кожна людина є господарем у власному домі – це стосується не лише власної оселі, а й благоустрою кожного населеного пункту, та й держави загалом. Вже стало традицією на початку весни проводити місячник благоустрою. Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території  в нашому місті – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури. В рамках місячника у місті розпочались роботи по обрізці високорослих дерев, дерев вражених омелою і знесенню аварійних.

11:24 29.03.2021

У ДУБНІ ВІДБУЛАСЯ ДИСКУСІЯ ЩОДО АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ СТАНОВЛЕННЯ ГРОМАД РІВНЕНЩИНИ

У ДУБНІ ВІДБУЛАСЯ ДИСКУСІЯ ЩОДО АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ СТАНОВЛЕННЯ ГРОМАД РІВНЕНЩИНИ

   27 березня 2021 року в Рівненському РВ АМУ відбулася платформа керівників територіальних громад області на тему «Актуальні питання становлення ОМС в умовах нового адміністративно-територіального устрою».  Захід організований у рамках проєкту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

10:46 29.03.2021

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ДОПОМОЖЕМО ТИМ, ХТО ПОРУЧ»

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ДОПОМОЖЕМО ТИМ, ХТО ПОРУЧ»

З ініціативи голови жіночої ради Орини Кислюк та міського голови Людмили Дмитрук, в п'ятницю 26 березня, відбувсь благодійний майстер – клас з виготовлення та декорування Великодніх свічок. Кожен учасник, протягом 1-1,5 години, під супроводом, виготовлював свічку з натуральної вощини та задекоровував її.

15:57 28.03.2021

26 березня - День національної гвардії України

26 березня - День національної гвардії України

Вітаємо Вас, дорогі гвардійці! Бажаємо міцного здоров'я, залізного терпіння і хороброго духу! Нехай всі Ваші цілі і мрії будуть легко досяжні! Залишайтеся такими ж сміливими, сильними і цілеспрямованими! Знайте, Ви приклад мужності для всіх чоловіків у нашій країні й за її межами!

14:34 26.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь